Az Ön logisztikai igényei - gondosságra szabva
Miért a Seahorse?

A Seahorse-nál tudjuk, hogy a versenyképes szállítás nem csak ár függvénye, de legalább annyira a mögöttes szerviz és megbízhatóság kérdése.

Mi nem csak ajánlatot adunk Önöknek, hanem olyan képzett és gyakorlott szállítmányozási hátteret, amelyre Ön és vállalkozása biztonsággal támaszkodhat. Büszkék vagyunk arra, hogy számos partnerünknek hosszú évek óta, sőt évtizede is nyújtunk szállítmányozási megoldásokat.

Cégpolitikánk a hosszú távú közös együttműködés, melynek alapja a magas színvonalú szerviz és know-how. Munkatársaink személyre szabottan foglalkoznak Önökkel. A teljes szállítmányozási folyamatot ugyanaz a kollégánk követi és szervezi meg az elejétől a végéig. Mi személyes felelősséget vállalunk. Kollégáink sok éves tapasztalattal rendelkeznek a szállítmányozás terén, segítve Önöket bármilyen szakmai kérdésben. Igény szerint tudunk biztosítani hosszabb és lassabb tranzitidejű szervizt, melyről kollégáink részletes tájékoztatást nyújtanak Önöknek még a szállítás előtt, hogy tudják mire számítsanak - Ránk mindenképp!

Jelenlegi partnereink is úgy gondolták: egy próbát megér…

És Ön?