Az Ön logisztikai igényei - gondosságra szabva
Magunkról
Tisztelt Látogatónk!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését cégünk iránt!

Társaságunk tevékenysége a belföldi (közúti) és nemzetközi szállítmányozás (tengerentúli teljes- és gyűjtő konténeres, közúti, légi, vasúti, valamint speciális: túl-méretes) és a logisztika széles vertikumát fogja át.

A Seahorse Kft. 1991-es alapításakor célunk az volt, hogy ügyfeleinket magas színvonalú szolgáltatásokkal, versenyképes áron szolgáljuk ki. Tevékenységünket ma is a személyre szabott és kiemelkedő szolgáltatás/érték arány jellemzi.

A Kft. ügyvezetője és lelkes munkatársai nagy múltú hazai, illetve nemzetközi szállítmányozási cégeknél szerezték szakismereteiket és tapasztalataikat, ezzel garantálva Önnek a profi ügyintézést. Mindennapi munkánkat a megbízóink és saját érdekünkben is a hosszú távú piaci jelenlét és minőség iránti elhivatottság vezérli most és a jövőben is.

Sikereinket, az elégedett partnereink számának növekedését, megbízhatóságunknak és a korrektség iránti elkötelezettségünknek köszönhetjük.

Minden ügyfelünknek, Önnek is, ezt garantáljuk. Meghívjuk, hogy tanulmányozza át honlapunkat - bízvást nem lesz kárba veszett idő!

Ismerje meg szolgáltatásainkat, kérjen információt cégünkről, vagy tanácsot szakmai ügyekben!

Teszteljen bennünket vagy éppen jelenlegi partnerét! Kérjen árajánlatot!

Sikeres együttműködésünk, mely számunkra egy újabb elégedett partnert, az Önök számára eddig megoldatlan problémák végét jelentheti. Ennek reményében kívánunk hasznos időtöltést honlapunkon.

Tisztelettel:

Dr. Pelsőczi Tamás
ügyvezető igazgató