Az Ön logisztikai igényei - gondosságra szabva
Milyen fuvarozási módok közül választhatok?
Tengerentúl

Az export-import tengerentúli forgalom mind díjszintje, mind szolgáltatásunk minősége vonatkozásában súlypont cégünk tevékenységében.

Komplett és gyűjtő konténereket, illetve túlméretes küldeményeket a világ számos relációjába szállítmányozunk.

  • Komplett konténer (FCL - Full Container Load)
  • Gyűjtő forgalom (LCL - Less than a Container Load)
  • Túlméretes áru (Project) 

 

Közúti forgalom

Komplett nagy (24T) és kiskocsis (1,5 - 3,5T) áruk (FTL) szállítmányozása ugyanúgy tevékenységi körünkbe tartoznak, mint a részrakományok (LTL) export-import relációban. Természetesen a multimodális fuvarozás keretein belül a 20', 40' és 40' HQ normál- és hűtőkonténerek közúti fuvarszervezését is vállaljuk. Megbízható és tapasztalt fuvarozóink ezeket a feladatokat akár extrém rövid határidő alatt is képesek teljesíteni.

Rendszeres szállítmányozást végzünk Európa szinte minden országába. Megoldást kínálunk speciális árudarabok, túlméretes, túlsúlyos küldemények szállítmányozására, belföldön Európában vagy akár a tengerentúlon is partnereink, alvállalkozóink ügynökeink közreműködésével. Referenciáink (Daimler-Chrysler Művek, ABB, GE) nemcsak szolgáltatási színvonalunkat, de versenyképes árainkat is igazolják. A gyorsaság és minőség fuvarozó alvállalkozóink kiválasztásában igen lényeges szerepet játszik. Fuvarozóink tevékenységét rendszeres minőségelemzéssel követjük nyomon, ahol a gépkocsivezetők rátermettsége különösen fontos szempont. A gépkocsivezetők nagy tapasztalattal használják a tranzit-vámokmányokat: garanciajegy, TC32, NIT-kártya, ATA carnet stb.

Megbízóink érdekeit szem előtt tartva irányítjuk a gépkocsikat a költségek és fuvardíjak optimalizálása céljából. 

 

Légi forgalom

Szívesen ajánljuk import légi szállítmányozási szolgáltatásainkat elsősorban Távol-Keletről (Kína, Tajvan, Hong Kong, Szingapúr, India) ügynökeink bekapcsolásával, mert precíz, állandó kontrollt adó szervizt versenyképes díjon kínálunk. 

Megbízóink visszajelzései megerősítenek bennünket, hogy az import légi áru számára az eladóval való árukészenlét egyeztetése és az árufeladással való összehangolás pontos okmányozással és versenyképes díjjal párosulva az a nívó, amiért bennünket választanak partnereink.

Exportban és importban is nagy tapasztalattal rendelkezünk a nagyobb légi küldemények szállítmányozása terén. Több száz kilós tételektől több kamionnyi mennyiségű légi árut juttattunk el egy tételben más kontinensekre sikerrel, multinacionális versenytársakénál kedvezőbb áron. Megbízóink igényeit szem előtt tartva lehetőséget kínálunk a Budapest-Ferihegyi repülőtéren kívül – más Uniós repülőtéren – is az import vámkezelésre.

 

Logisztika

Logistics grey

Cégünk az elosztási logisztika terén hatékony és megbízható megoldásokat kínál a termeléshez kapcsolódó árufelvétel illetve kiszolgáltatás, a "just in time" rendszerű fuvarozás és gyors árutovábbítás valamint raktározás terén.

Vámudvari szolgáltatásunk révén multinacionális cégek partnereivé váltunk import árufuvarozásuk logisztikai rendszerré alakításában.

"Door to door" rendszerű tengerentúli gyűjtő szállítmányozásunk számos partnerünk logisztikai folyamatának vált integráns részévé.

 

Tegyen egy próbát! Kérjen fuvarajánlatot!